Selecteer een pagina

Wow! Je hebt de hele training doorlopen en bent nu gewoon aan het einde gekomen. Ik ben super trots op jou dat jij je probleem hebt willen aanpakken en dat je hopelijk nu staat waar je wilt staan of dat je in ieder geval het gevoel hebt dat je die hardnekkige angst de baas bent aan het worden. Een leven zonder die allesoverheersende angst kan echt en ik hoop dat jij dat nu ook weet!

 

 

Je hebt ongeveer 12 weken heel hard gewekt als je deze training hebt gevolgd dus ongetwijfeld sta jij nu al veel sterker. Ik hoop dat je weer terug grip hebt op je leven en je krachtig en moedig voelt. Onthoud dat een gevoel in momentopnames bestaat. Een gevoel is onderhevig aan allerlei factoren en is dus altijd in beweging.

Ik gun jou heel veel momenten van geluk en hoop dat je het geleerde kunt blijven toepassen. Misschien is dit in het begin nog af en toe wat ‘werken’, en kan het nog wat moeite kosten. Dit wordt minder en minder en je zult zien dat je over een tijdje op momenten gaat kunnen terugkijken en doet constateren dat je er veel minder mee bezig bent, je veel beter voelt en dat het aanvoelt als iets uit je verleden.
Ik hoop dat je zelf ook trots bent op wat je hebt bereikt. Je bent een sterk en dapper persoon. Je angst aanpakken en jezelf confronteren is niet iets dat iedereen doet. Sterker nog, we hebben allemaal vele kleine angsten die ons gelukkig minder belemmeren, waar we ons lekker niet mee zullen confronteren hoor.

Voor jou was de nood hoog, maar dit maakte ook dat je juist gemotiveerd was om hiermee aan de slag te gaan. Besef dat je zelf heel veel bereiken kunt, het vertrekt allemaal vanuit die juiste mindset!

 

We zijn nu echt aan het einde gekomen van deze training.

Hij blijft voor jou beschikbaar, dus je kunt op elk moment de komende tijd nog terug beroep doen op bepaalde lessen en natuurlijk op de heerlijke mindfullness-oefeningen.

 

Ik wens jou een evenwichtig, krachtig en heerlijk leven toe.
Sta met een glimlach in het leven, ga je uitdagingen niet uit de weg en onthoud alles dat je in deze training hebt geleerd.

Ik neem nu afscheid van jou.

Ik hoop dat deze training heel waardevol is geweest voor jou.
Je mag mij dit natuurlijk altijd in een bericht laten weten. Ik ben namelijk heel benieuwd wat de training voor jou heeft betekent.

 

Ik wens je heel veel succes en heel veel geluk in je leven! Dag!