Selecteer een pagina

Het is echt mogelijk om een moeizaam leven vol met angst achter je te laten en zover te komen dat angst jou niet meer in zijn greep heeft. Dat het jouw mentale gezondheid niet langer aantast en het bovenal je plezier in het leven niet meer vergalt.

In deze training leer je namelijk hoe belangrijk een juiste mindset is, hoe je deze kunt creëren en vervolgens toepassen zodat ook jouw angst ruimte kan maken voor een leven waarin je lekker in je vel zit en je niet meer belemmert voelt door onrealistische gedachten. Mijn gereedschapskist wordt ook jouw gereedschapskist en je weet precies welke tools je moet inzetten als jouw angst nog eens de kop opsteekt.

We gaan samen de blueprint leggen voor een leven vrij van irrationele angst en vol levensvreugde en geluk. En we gaan gewoon direct van start!

 

Al meer dan 12 jaar werk ik nu als gedragstherapeute. Ik werk enkel met mensen met angstproblematiek. Ik heb mijzelf dus enorm in deze problematiek gespecialiseerd en er is niet veel dat ik niet weet aan te pakken samen met mijn gemotiveerde cliënt! Het geeft mij enorm veel voldoening als ik zie en hoor dat cliënten in staat zijn om zich weer terug gelukkig te voelen, een positieve maar vooral realistische mindset hebben en weer activiteiten durven ondernemen die ze eerst niet voor mogelijk meer hielden.

Ik weet dat dit ook voor jou kan gelden. Ik geloof namelijk dat iedereen met een gezond verstand in staat is om zijn of haar angstprobleem op te lossen! Motivatie, commitment en de juiste tools zijn de drie elementen die hierin van belang zijn.

Je hebt de motivatie al om aan de slag te gaan, anders had je deze training niet aangeschaft. Een goed begin is het halve werk. Houd commitment en maak het prioriteit om met deze training bezig te zijn. Je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Maar doe dit, en je gaat er iets aan hebben!  De tools, die krijg je van mij!

 

Ik wens je heel veel succes!

Dominique