Selecteer een pagina

Welkom bij deze 5e module alweer!
Je bent al ongeveer 6 of 7 weken op weg in het overwinnen van je angstprobleem. Hopelijk begin je al te merken dat je investering niet voor niets is. Eigenlijk moet je dit nu ook wel kunnen merken. Oke, je bent er misschien nog niet. Maar als je de afgelopen weken jouw braintraining op een goede manier hebt toegepast, dan moet je hier wel al de vruchten wat van kunnen plukken.

 

 

Gedachten zijn maar gedachten. Hoe gaat het als je dit nu gaat toepassen in de praktijk?

Jouw braintraining in full exposure!

Exposure noemen we het oefenen in de praktijk. Letterlijk vertaald betekent dit ‘Blootstellen aan de praktijk’.

In deze module gaan we dus vooral het geleerde stap voor stap toepassen in voor jou beangstigende situaties.
Dit klinkt nu natuurlijk nog heel erg spannend. Maar je zult zien, dit gaat jou lukken. Enwel dankzij de methode die we hiervoor gebruiken.
Namelijk de 6-5-4 methode. Deze methode heb ik zelf de afgelopen jaren ontwikkeld en heel veel toegepast en deze werkt heel succesvol. In de volgende lessen ga ik je hier meer over vertellen.

Deze module omvat een periode van een viertal weken. Het is namelijk belangrijk dat je je hier de tijd voor neemt. We willen niet gaan overhaasten en jouw braintraining moet ernaast gewoon door kunnen lopen. De vorige module en deze gaan nu als het ware hand in hand. Terwijl we stapjes gaan oefenen, blijf je namelijk bezig met jouw gedachten bekijken, beoordelen en het toepassen van jouw spiekbrief.

Ik wens je weer heel veel succes!