Selecteer een pagina

Welkom bij de eerste module van deze training.
Om jouw angst goed aan te kunnen pakken, is het allereerst van belang om goed te weten wat er precies gaande is. Waarom ben je angstig en heb je het gevoel alsof jou elk moment iets kan overkomen?

 

 

Lees hieronder nog eens de informatie.

 

Waarom heb je misschien het idee dat je flauwvalt en gebeurt het toch maar steeds (net) niet? Of waarom ben je angstig in situaties die eigenlijk helemaal niet bedreigend zijn en die voor anderen geen probleem zijn? Waarom lijkt je hoofd niet te stoppen met het bedenken van doemscenario’s en blijf je maar bezoekjes brengen aan de osteopaat om je wat meer ontspannen te kunnen voelen?

Duidelijk informatie en inzicht in je probleem is een van de belangrijkste voorwaardes om dit probleem vervolgens goed aan te kunnen pakken. In deze eerste module ga ik je dus meer vertellen over angst en de oorsprong hiervan. Daarna leg ik je uit wat het angstmechanisme precies inhoudt, vertel ik je waar nu eigenlijk de oorzaak van jouw angst ligt en tot slot licht ik de meest voorkomende angststoornissen kort toe.

Neem de informatie goed tot je en lees hem eventueel nog eens na. Alles vind je namelijk steeds weer terug onder de video van de specifieke  les.

 

Veel succes met deze module!